WhatsApp’ta Kaybolan Fotoğraf ve Videolar Nasıl Gönderilir?

Whatsappta kaybolan fotograf ve videolar nasil gonderilir Whatsapp'ta kaybolan fotoğraf ve video gönderme özelliği geldi. Bir kez görüntüle ile kaybolan fotoğraf ve videolar gönderebileceksiniz.

Whatsapp’ta kaybolan fotoğraf ve video gönderme özelliği geldi. Tüm fotoğrafların veya videoların film rulonuzda sonsuza kadar kalması gerekmez. Bir kez açılıp sonsuza kadar kaybolacak fotoğraflar göndermek istiyorsanız, artık bunu yapmak için WhatsApp’ı kullanabilirsiniz (zaten Snapchat ve Instagram’da yaptığınız gibi).

Whatsapp Kaybolan Mesaj (Bir Kez Görüntüle) Özelliği

WhatsApp artık yeni bir “Bir Kez Görüntüle” özelliğinde herhangi bir fotoğraf veya video göndermenize izin verecek. Whatsapp kaybolan mesaj gönderme özelliği ile giden medya açılmadığı sürece duracak. Ancak alıcı medyayı (fotoğraf, video) açıp görüntüledikten sonra mesajdan çıktığında, fotoğraf veya video sonsuza kadar kaybolur.

WhatsApp bu özelliği fotoğraf göndermenin güvenli bir yolu olarak tanıtmıyor, çünkü diğer kişi fotoğrafınızın ekran görüntüsünü aldığında WhatsApp, İnstagram’da olduğu gibi sizi bilgilendirmiyor. Buna ek olarak mesaj alıcısı herhangi bir uygulamayı kullanarak ya da ekrandaki kaybolan fotoğrafı çekmek için her zaman bir farklı bir telefon kamerası kullanabilir . (Bu yüzden bu özelliği hassas fotoğraflar göndermek için kullanmayın .)

Ancak, alışveriş listenizin fotoğraflarını, bir günlük gezi planını ve hatta şifrelerinizi hızlı bir şekilde paylaşmak için harika bir özellik olabilir.

WhatsApp’ta Kaybolan Mesajlar Nasıl Gönderilir?

Başlamak için WhatsApp’ın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. (Android Sürümüİos Sürümü) Ardından, paylaşmak için yeni bir fotoğraf çekin veya kitaplığınızdan bir fotoğraf ekleyin. Fotoğrafı önizlerken, başlık kutusunda etrafında bir daire olan küçük bir “ 1 ” simgesi göreceksiniz. Bir Kez Görüntüle modunu etkinleştirmek için üzerine dokunmanız yeterlidir. Ardından, Gönder düğmesine dokunun .

Bir Kez Görüntüle özelliğini kullanarak bir fotoğraf aldığınızda, içinde yalnızca “ Fotoğraf ” kelimesini görürsünüz, önizleme görmezsiniz. Medyayı görmek için Fotoğraf düğmesine dokunun.

Fotoğraf ve videoyu görüntülemek için ekranınızda geri sayan Snapchat tarzı bir zamanlayıcı olmayacak; kaybolan özellikle gelen fotoğrafı kapatmadığınız sürece istediğiniz kadar bakabilirsiniz. Ama bir kez geri düğmesine bastığınızda, onu bir daha görmenin yolu yok.

Sonuç

Whatsapp Kaybolan Mesaj Özelliği günümüzde yayımlanmış durumda. Bu özellik whatsapp’ı daha kullanışlı hale getirebilir. Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi duymak isteriz.

Whatsapp’ta kaybolan fotoğraf ve videoları göndermek sizce güvenilir olacak mı? Ya da ne kadar işlevsel olacak? Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir!

Telefonu Hızlı Şarj Etmek

Android Cihazınızda Depolama Alanını Boşaltmanın En İyi 10 Yolu

İnternette Daha Güvenli Gezinmek için En İyi 10 VPN

] }
Exit mobile version